UUTISET

01.07.2018

Tässä uutiskirjeemme uusien nettisivujen yhteydessä. Tulemme jatkossakin jakamaan tärkeää tietoa tämän kanavan kautta. Sivut eivät vielä ole kaikilta osin valmiit, mutta pian saamme valmistajilta tuotteiden uusimmat tiedot.

Kuulemme mielellämme kommentteja ja ehdotuksia sivujen toiminnallisuudesta ja sisällöstä.

Intersolar Messut 2018 Münchenissä ovat ohi. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme käynnistä SMA:n, Tesvolt:in ja Enwitec:in osastoilla. Toivomme, että saitte paljon hyödyllistä ja uutta tietoa.

Me puolestamme olemme erityisen tyytyväisiä siitä, että SMA-tuoteperheeseen saatiin vihdoin ns. residential- eli omakoti-luokassa 3-vaiheisia vaihtosuuntaajia. Uusi sarja STP3.0-6.0 tulee ultrakevein painoin ja WLAN-varustuksin olemaan todellinen haastaja omassa luokassaan. Otamme nyt jo tilauksia vastaan, niin että saatte syystalven ja alkuvuoden aurinkosadosta mahdollisimman paljon talteen.

Toinen uutuus ilmestyy ensi vuoden alussa - todellinen jättiläinen SMA STP Highpower Peak3, joka pohjautuu 1500 V teknologiaan. Tämän ns. stringinverterin avulla pystyy rakentamaan jo MW-luokan voimalan ja hyödyntämään näin stringinvertereiden tarjoamaa joustavuutta.

Lisäksi Intersolar-messuilla esiteltiin Datamanageri M ja ennexOS-käyttöjärjestelmä, joiden avulla voi yhdistää SMA-inverterit ja SMA-oheislaitteet, mutta kasvavassa määriin myös muiden nimekkäiden valmistajien tuotteita yhteen älykkääseen sähköverkkoon.

Toivotamme Teille menestyksekästä loppukesää ja vielä parempaa syksyä!


01.09.2018

Kohta sitä saa!!

Klikkaamalla Sunny High Power Peak 3 voitte jo nyt tutustua uuden vaihtosuuntaajan asennukseen. Varauksia otetaan vastaan 03.09.2018 lähtien.