Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Luotettavuus, korkein mahdollinen laatu ja ammattitaito. Nämä ainekset takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.
Vahvuutemme on tehokkaiden järjestelmien suunnittelu "avaimet käteen" -periaatteella. Käytämme tässä hyväksemme Grammer Solarin ja SMA Solar Technology AG yli 30-vuotista kokemusta aurinkojärjestelmien suunnittelussa. Suomessa tapahtuvan järjestelmien esisuunnittelun jälkeen tuloksista keskustellaan yrityksen kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Sijoitus ja kattorakenteet

Ilmansuunta on oleellisin tekAzimutijä sijoituksessa. Katon suunnan tulisi olla mieluiten etelään, joskin jonkin verran poikkeama itään tai länteen on vielä mahdollinen. Kaltevuuden osalta 45 astetta on ihanteellinen, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, löytyy siihen tekniset ratkaisut. Myös talon vällittömässä läheisyydessä oleva puusto ja siitä aiheutuvat varjot kattopintaan on arviottava. Isot havupuut varjostavat läpi vuoden, lehtipuut vain kesäisin. Täysin varjostamaton pinta on tietysti ihanteellinen. Vesikatto ja sen rakenne sekä katon muoto voivat olla melko mitkä tahansa, kunhan kantavat alusrakenteet ovat kunnossa ja kestävät, niin että aurinkokeräimet voidaan kiinnittää turvallisesti.  Tiedot katosta kannattaa käydä läpi myyjän kanssa tilauksen yhteydessä, sillä kiinnityselementtien pitää olla ruostumatonta terästä.