Lämmitys ja ilmastointi auringon avulla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huoneilmaston parantaminen – etu sinulle!

Rakenteiden säilyttäminen - etu talollesi!

Energiansäästö - etu taloudellesi!

Toimintavarmuus - etu tulevaisuudellesi!

 

Sopiva aurinkokeräintyyppi jokaiseen sovellutukseen:

Vapaa-ajan asunnot

TWINSOLAR®-aurinkokeräin on intergroidun aurinkosähköyksikön ansiosta täysin riippumaton verkkovirrasta. Näin se lämmittää mökkiä myös poissaollessasi. Kosteuden aiheuttamat epämiellyttävät hajut pitkän talven jälkeen ovat historiaa. Kesäisin voi käyttää TWINSOLAR®:in tuottamaa aurinkosähköä myös valaistuksessa tai televisiota yms. varten.

Omakoti-, rivi- ja paritalot

Käyttämällä TOPSOLAR®-aurinkokeräinten tuottamaa aurinkolämpöä läpi vuoden pienennät lämmityskustannuksiasi huomattavasti. Tehokkain käyttötapa on suora syöttö jo olemassa olevaan koneelliseen ilmavaihtojärjestelmään. Talvisin, kun keräimet tuottavat vähemmän lämmitykseen kelpaavaa lämmintä ilmaa, voidaan ko. ilmaa hyödyntää syöttämällä sitä ilmalämpöpumpulle. Kesäisin kuumaa ilmaa käytetään SOLARBOX®:ssa lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

Teollisuushallit, julkiset rakennukset, urheiluhallit

JUMBOSOLAR® -järjestelmä on tehokas lämmitys- ja ilmastointitapa pienissä ja keskikokoisissa teollisuushalleissa, julkisissa rakennuksissa ja urheiluhallissa. Samalla se huolehtii ilmanvaihdosta. Yhdistämällä se SOLARBOX®:in kanssa saadaan isojakin määriä lämmintä käyttövettä.

Kuumailmakeräimet ovat toimintavarmoja, koska ilma ei jäähdy eikä ylikuumene, vain syöttöilman suodattimia on vaihdettava säännöllisin väliajoin.