Säilytä veneesi hyvin tuuletettuna ja kuivana talven yli.

Lämmitystä ja ilmastointia auringon voimalla – ei enää ummehtunutta ilmaa!

VeneOvatko huono ilma ja kosteuspilkut kajuutassa jokavuotinen riesa talven jälkeen? Tehokas tuuletus estää ongelman syntymisen. TwinSolar-keräimet hyödyntävät aurinkoenergian ja ovat helposti asennettavissa veneeseen kuin veneeseen. Mikäli aurinko pääsee paistamaan varjostamattomalle tai lähes varjostamattomalle pinnalle, pinta-alaltaan 0,5 - 1,3 m2 kokoiset keräimet pitävät veneenne kuivana koko talven ajan ja takaavat säännöllisen ilmanvaihdon. Grammer- laatukeräimet eivät kärsi suolapitoisesta meri-ilmastosta, sillä niiden runko valmistetaan merivedenkestävästä alumiinista.

Aurinkoinsinöörit Oy:n maahantuomat kuumailmakeräimet ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Tekniikka on kehitetty Saksassa Frauenhofer-Instituutin kanssa ja valmistuksessa käytetään ainoastaan saksalaisia ja eurooppalaisia komponentteja.
Tuuletusta ja kuivana pitoa varten on kaksi keräinkokoa: 0,5 m2 pienille veneille ja 1,3 m2 suurehkoille veneille. Grammer TwinSolar-keräimet on varustettu integroidulla aurinkopaneelilla  ja ne toimivat ilman verkkosähköä.