Aurinkosähkön esteet poistumassa! +++ Nivos Oy:Tuottamallesi sähkölle tarjoamme saman hinnan kuin mikä on myyntisopimuksesi hinta. +++ Laaja yritys- ja kuntaverkosto tähtää aurinkoenergiamarkkinoiden kasvattamiseen Suomessa+++Tuoteinfo:Sunny Portalin käyttäjät saavat nyt Suomessakin hyödyntää sääennustetta oman sähkön ohjauksessa!

Auringonlämpö talteen kuumailmakeräimillä

Kuumailmakeräimet soveltuvat mökkien ja omakotitalojen lisäksi vaikkapa urheiluhallien lämmitykseen ja ilmastointiin.

Aurinkoinsinöörit Oy Vantaalta on erikoistunut Saksassa kehitettyihin TwinSolar®, TopSolar® ja JumboSolar®-aurinkokeräinjärjestelmiin. Kuumailmakeräimet ovat Suomessa melko ainutlaatuisia, sillä täkäläisillä markkinoilla auringon lämmön hyödyntämiseen on tarjolla lähinnä vain putkikeräimiä.

TwinSolar®- ja TopSolar®-aurinkokeräimillä lämmitetään ja ilmastoidaan kesämökkejä ja omakotitaloja sekä tuotetaan haluttaessa lämmintä käyttövettä. Talvella voidaan hyödyntää myös matalan lämpötilan ilmaa syöttämällä sitä lämpöpumpun poistoilman kokoojalleTM.

Saatte reaaliaikaisen kuvan Vantaalla sijaitsevan omakotitalon keräinjärjestelmästä. Kuva päivittyy noin minuutin välein painamalla F5-näppäintä. (Tämä toimii kaikilla nettiselaimilla paitsi Internet Explorerilla)

Huom. oma- ja paritalo-omistajat:
Helsingin Sanomat (A Kotimaa) kirjoitti lauantaina 21. elokuuta 2010 otsikolla Porkkana pellettiin siirtyjille seuraavasti: "Kaikkein kalleinta on vaihtaa suora sähkölämmitys johonkin toiseen lämmitystapaan." Kuumailmakeräimillä voit hyödyntää jo olemassa olevat ilmanvaihtoputket. Katso vaikka, miten se tehtiin täällä Vantaalla

Näin kirjoitti Rakennus Maailma-lehti helmikuussa 2011.